Cautare

57526 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (5.30 secunde)
PSD si PDL au nominalizat oamenii pe care ii sustin pentru preluarea functiilor de conducere in institutiile deconcentrate, insa numirea oficiala a acestora mai dureaza. ... "Consiliul Directoral a aprobat candidatura mea pentru postul de director juridic al Oil Terminal.
4 secrete pentru o casnicie fericita (Autoare: Nicoleta Agheana) Povestea cu au trait fericiti pana la adanci batraneti nu se mai aplica in ziua de azi decat la foarte putine cupluri.
Nicoleta Popliceanu) - Continuare - 10.Minciuna Oamenii cei mai performanti din lume sunt capabili sa renunte rapid la ideile vechi si sa invete ceva nou. ... Este necesar un anumit grad de modestie si apreciere pentru ca relatiile sa infloreasca in prezenta ta.
Ion Vladoi, candidatul PNL la functia de primar al orasului Murfatlar, si-a prezentat, in urma cu cateva zile echipa pe care partidul o propune pentru Consiliul Local.
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Pentru a se evita aglomerarea, autoritatea locala a decis constructia a inca 12 magazine noi, situate chiar in spatele pietei. ... Cand vor fi gata, vom organiza o licitatie pentru cei care vor dori sa le inchirieze.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
Abia inceputa, lucrarea primarului Antonie Solomon pentru modificarea centrului Baniei este aproape de blocaj, dupa ce patronul SC Cronos Impex SRL, Mohamed Al Orfahli, a intentat un proces pentru suspendarea oricarei activitati in zona parcarilor administrate de firma.
Edilul-sef al Baniei a iesit ieri val-vartej din sedinta comisiei de fond funciar in care se discutau cererile pentru teren depuse la Primaria Craiova, enervat fiind de reprosurile aruncate de prefect.
In total, 15 partide si sase candidati independenti se lupta pentru cele 101 de locuri de parlamentar, iar Parlamentul va alege un nou presedinte al tarii.
In acelasi timp, ambasadorul roman in Republica Moldova, Filip Teodorescu, a fost declarat "persona non grata", autoritatile comuniste luand si decizia de a introduce regimul de vize in mod obligatoriu pentru Romania. Chisinaul a protestat, ieri, pentru a treia zi consecutiv, fapt care provoaca ingrijorare la nivel international.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu. ... Majoritatea vin cu probleme legate de pregatirea scolilor pentru noul an de invatamant.
Pentru pensionarii constanteni urcatul scarilor la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) a devenit sport zilnic.
"Crama va avea 6 metri adancime, pentru ca o parte din volumul cisternelor trebuie sa fie ingropat. De luna viitoare vor incepe lucrarile", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Vasile Francu, reprezentantul Vifrana S.
A fost reporter de teren, redactor, realizator de emisiuni pentru ca, mai apoi, sa ajunga directorul unui post TV din Iasi.
Luni, 10 octombrie, a avut loc deschiderea celei de-a cincea editii a Scolii de Boli Rare pentru jurnalisti. Incepand cu orele 12.00 a avut loc si o conferinta de presa pe tema accesului la tratament pentru pacientii cu boli rare si organizarea ingrijirii in Romania a acestor pacienti.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a recomandat ieri presedintelui Traian Basescu sa retraga neintarziat legile privind siguranta nationala, "pentru ca se face de ras" si pentru ca "e un lucru profund inacceptabil".
Liderul comunist sustine ca instigatorii au fost arestati si pusi sub acuzare pentru jaf, pentru ca au furat casele de bani din institutiile vandalizate. ... Acesta a mai spus ca, atunci cand Romania a devenit stat membru al Uniunii Europene, a cerut eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni.
Seful circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), a sustinut ieri, 19 mai a. ... , proiectul managerial pentru obtinerea functiei de director al Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta.
Ieri, lista cu noii inspectori era gata, insa nu era "publica", fiind tinuta ascunsa pentru eventuale modificari de urgenta.
google-analytics.com